I Borg Forvaltning møtes du av en kompetent og hyggelig gjeng, hvor du vil gis faglige utfordringer og gode muligheter for kompetanseutvikling. Selskapet er i sterk vekst og søker derfor en teknisk forvalter til vårt kontor i Oslo.

Arbeidsoppgaver

Som teknisk forvalter vil du få ansvaret for egen portefølje og å utvide denne med flere spennende eiendommer. Som ansvarlig for egen portefølje vil du sitte med hovedansvaret for planlegging og koordinering av drift, vedlikehold og ombygging i denne porteføljen.

Dette inkluderer arbeidsoppgaver som for eksempel: 

 • Klima-, miljø- og energioppfølging og -ledelse. Breeam In Use erfaring og kompetanse vil være en fordel
 • Inngåelse og administrasjon av serviceavtaler, oppfølging av servicerapporter og påse at feil og mangler blir rettet
 • Dokumentasjon og rapportering, internkontroll
 • Utarbeide tilstandsrapporter, budsjettere felleskostnader og eierkostnader
 • Felles utvikling og implementering av samhandlingsverktøy/-systemer med drift
 • Oppfølging av SD-anlegg og bruk og oppfølging av FDV-systemer
 • Reklamasjonsoppfølging
 • Deltakelse i tekniske DD-prosesser
 • Utstrakt kontakt med oppdragsgivere, leietakere og leverandører/samarbeidspartnere
 • Skape relasjoner og bygge nettverk
 • Prosjektledelse – leietakertilpasninger/ tekniske oppgraderinger

Ønsket erfaring og kompetanse

For å lykkes med dette ser vi for oss at du har en solid teknisk bakgrunn, hvor du har jobbet med eiendomsforvaltning. Du kjenner godt til miljø- og HMS arbeid og er både praktisk og teoretisk anlagt. Du har gjerne relevant utdanning innen eiendom og/eller tekniske fag, eksempelvis bygg, vvs eller elektro, men dette er ikke et krav dersom du har god erfaring fra tilsvarende rolle. Det er en fordel, men ikke et krav, om du har prosjektledererfaring. Rett person har gode digitale ferdigheter, er kommersielt anlagt og har høy grad av kundefokus, er serviceinnstilt og omgjengelig i tillegg til de faglige kvalifikasjoner.

Borg Forvaltning tilbyr

Til rett person kan det tilbys gode og konkurransedyktige betingelser, herunder god fastlønnsordning, pensjon, forsikringer og mobil- og bredbånd ordning. 

Er denne stillingen noe for deg? Da vil vi gjerne høre fra deg. Søk eller ta kontakt med en av våre kontaktpersoner for en uforpliktende og konfidensiell samtale. 

Om oss

Borg Forvaltning AS leverer et komplett tjenestesortiment innen eiendom som omfatter alle faser i en eiendoms livssyklus. Vi har pr i dag over 70 dedikerte ansatte med solid bakgrunn som leverer kvalitet innenfor våre fire forretningsområder; forvaltning, næringsmegling, rådgivning og prosjektledelse.

På vegne av våre oppdragsgivere utfører selskapet drift- og/eller forvaltningsoppgaver på omlag 150 eiendommer med en samlet eiendomsmasse på ca. 1 000 000 m2 hvor våre egne, dyktige vaktmestere og forvaltere sørger for tilfredse leietakere hver dag.

Borg Forvaltning er en kulturdrevet organisasjon hvor våre kjerneverdier OVERBLIKK – TRYGGHET – ANSVAR er gjennomgripende for alt vi gjør. Vi har en helhetlig oversikt og forståelse for våre oppdrag, vi er tilgjengelige, ærlige og sitter på et bredt kompetansespekter for å treffe våre kunders behov, og vi føler eierskap og tar ansvar for våre oppdrag. Vi tar også ansvar gjennom å bidra til et bærekraftig samfunn ved å ha et bevisst forhold til klima- og miljøpåvirkning ved drift, forvaltning, administrasjon og utvikling av eiendom. Borg Forvaltning er sertifisert etter standardene ISO 14001 og ISO 9001 for ytre miljø og kvalitet

Arbeidsgiver: Borg Forvaltning AS
Stillingstittel: Teknisk forvalter
Frist: 10.01.2024
Ansettelsesform: Fast

Spørsmål om stilling

Kontaktperson: Tom Morten Andreassen
Stillingstittel: Avdelingsleder Oslo/Østlandet

Kontaktperson: Sara Oline Sydengen
Stillingstittel: HR-sjef

Søk på stillingen!

Navn(Påkrevd)
Dra og slipp filer her, eller
Max. file size: 20 MB, Max. files: 8.