Vår visjon er å være landets ledende fagmiljø innenfor bærekraftig utvikling, rådgivning, forvaltning og drift av næringseiendom. Våre dedikerte ansatte har overblikk, gir trygghet og tar ansvar.

Vi er alltid til stede for våre oppdragsgivere, vi er løsningsorienterte og vi slutter aldri å lete etter forbedring.

Borg har hovedkontor i Trondheim og avdelingskontor i Oslo. Les mer om våre ansatte her.

Borg Forvaltning tilbyr et fullskala tjenestesortiment innen eiendom som omfatter alle faser i en eiendoms livssyklus

Fasene i en eiendoms livssyklus:

1. Idéfasen

Markedet for næringseiendom kan være komplekst og preget av hard konkurranse. For å skape verdi i et slikt marked, må man ha evne til å se muligheter der andre ser begrensninger. Våre forretningsutviklere kjenner det lokale markedet, tenker innovativt og har spisskompetanse på reguleringsprosesser. Slik finner vi eiendommer med utviklingspotensial. I andre tilfeller er det samarbeidspartnerne våre som har en visjon, men de trenger bistand fra oss for å realisere den.

2. Utviklingsfasen

Vi hjelper deg med mulighetsstudier, planarbeid, prosjektutvikling, finansiering, entrepriseavtaler og prosjektledelse. Ideen skal omsettes til et konkret prosjekt.

3. Utleie

Vi finner de rette, langsiktige leietakerne til næringseiendommen din.

4. Gjennomføring

Vi leder prosjektene trygt gjennom kontrahering, prosjektering, bygging, ferdigstillelse og reklamasjonsperiode.

5. Bruksfasen

Vi forvalter eiendommen og ivaretar leietakerne

6. Transaksjoner

Når tiden er inne for å overlate bygget til nye eiere, kan vi bistå deg i salgsprosessen, slik at du får den riktige markedsprisen for eiendommen. Borg Forvaltning gjennomfører også teknisk, juridisk og økonomisk Due Diligence (dokumentasjon) før salget.