Vi er spesialister innen næringseiendom og tilbyr rådgivning i alle segmenter, inkludert kontorlokaler, lager og logistikk, handel og utviklingsprosjekter.

Vår tilnærming er kundeorientert, og vi er alltid opptatt av å levere skreddersydde løsninger som tilfredsstiller våre kunders spesifikke behov og mål. Dette fundamentet er bygget på vår dyptgående forståelse av markedet og vår medarbeideres brede kunnskap og ekspertise.

Vår proaktive tilnærming starter med grundig forarbeid og omfattende erfaring, som danner grunnlaget for vellykkede transaksjoner. Vårt dedikerte team jobber tett sammen for å identifisere og fremheve de viktigste verdiene i hvert prosjekt, med sikte på å oppnå gunstige resultater. Vi er til stede gjennom hele transaksjonsprosessen, fra innsamling og strukturering av informasjon til markedsføring, budrunder, kontraktsforhandlinger, oppgjør og overtakelse.

Som en fullservice eiendomsrådgiver drar vi nytte av samarbeidet med interne kompetansemiljøer innen ulike fagområder, som gir oss innsikt og kunnskap som utfyller vårt transaksjonsteam. For eksempel kan vi utføre teknisk, økonomisk og juridisk due diligence før en salgsprosess.

Vårt omfattende nettverk gir oss inngående kjennskap til aktørene i bransjen, noe som sikrer riktig kjøper og beste pris for din eiendom.

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende prat!

Geir Gjerde

Leder næringsmegling