Borg Forvaltning er i sterk vekst og vi utvider vårt nedslagsfelt til Nordmøre. Vi har inngått avtale om drift og forvaltning av Campus Kristiansund og søker derfor en dyktig driftstekniker som vil ha ansvar for drift og ettersyn av eiendommen.

Arbeidsoppgaver

Som driftstekniker i Borg Forvaltning ved Campus Kristiansund vil du ha ansvar for å ivareta eiendommene og sørge for at leietakerne er fornøyd gjennom et tett samarbeid med vår oppdragsgiver, leverandører og samarbeidspartnere.

Stillingen som driftstekniker innebærer blant annet:

  • Tilsyn og drift av bygning, tekniske anlegg og utendørsområder
  • Avviksinnmelding og -håndtering
  • Tett dialog med leietakere og oppfølging av disse
  • Utføre mindre reparasjoner og vedlikeholdsoppgaver
  • Oppfølging av internkontroll
  • Energioppfølging og oppfølging av SD-anlegg
  • Oppfølging mot leverandører av serviceoppgaver
  • Kontakt med oppdragsgiver, leverandører og samarbeidspartnere
  • Bygge samarbeidsrelasjoner og nettverk

Ønsket erfaring og kompetanse

Vi ser etter deg som har fagbrev fra relevant utdannelse innen håndverksfag eller VVS-teknisk kompetanse, god kunnskap i bruk av dataverktøy, førerkort klasse B (gjerne BE) og plettfri vandel slik at du kan sikkerhetsklareres. Lengre relevant arbeidserfaring kan kompensere for manglende utdanning

Som driftstekniker er det samtidig viktig at du er serviceinnstilt, systematisk og grundig, tar ansvar, er opptatt av kvalitet i jobben og trives med å omgås ulike mennesker. Oppgavene løses i tett dialog spesielt med driftsleder i Kristiansund og andre interne ressurser i Borg Forvaltning AS.

Borg Forvaltning tilbyr

Du vil få en svært variert og spennende arbeidshverdag og et godt arbeidsmiljø.
Vi har konkurransedyktige betingelser med gode forsikring- og pensjonsavtaler.
Vi vil vurdere kandidater fortløpende.

Om oss

Borg Forvaltning AS leverer et komplett tjenestesortiment innen eiendom som omfatter alle faser i en eiendoms livssyklus. Vi har pr i dag over 70 dedikerte ansatte med solid bakgrunn som leverer kvalitet innenfor våre fire forretningsområder; forvaltning, næringsmegling, rådgivning og prosjektledelse.


På vegne av våre oppdragsgivere utfører selskapet drift- og/eller forvaltningsoppgaver på omlag 180 eiendommer med en samlet eiendomsmasse på ca. 1 000 000 m2 hvor våre egne, dyktige driftsteknikere sørger for tilfredse leietakere hver dag.

Borg Forvaltning er en kulturdrevet organisasjon hvor våre kjerneverdier OVERBLIKK-TRYGGHET- ANSVAR er gjennomgripende for alt vi gjør. Vi har en helhetlig oversikt og forståelse for våre oppdrag, vi er tilgjengelige, ærlige og sitter på et bredt kompetansespekter for å treffe våre kunders behov, og vi føler eierskap og tar ansvar for våre oppdrag. Vi tar også ansvar gjennom å bidra til et bærekraftig samfunn ved å ha et bevisst forhold til klima- og miljøpåvirkning ved drift, forvaltning, administrasjon og utvikling av eiendom. Borg Forvaltning er sertifisert etter standardene ISO 14001 og ISO 9001 for ytre miljø og kvalitet.

Arbeidsgiver: Borg Forvaltning AS
Stillingstittel: Driftstekniker
Frist: 15.05.24
Ansettelsesform: Fast

Sektor: Privat
Sted: Fosnagata 12, 6509 Kristiansund

Spørsmål om stillingen?

Kontaktperson: Nicolai Brodtkorb
Stillingstittel: Forvaltningssjef

Kontaktperson: Sara Oline Sydengen
Stillingstittel: HR-sjef

Søk på stillingen!

Navn(Påkrevd)
Dra og slipp filer her, eller
Max. file size: 20 MB, Max. files: 8.