Borg Forvaltning er i sterk vekst og vi utvider vårt nedslagsfelt til Nordmøre. Vi har inngått avtale om drift og forvaltning av Campus Kristiansund og søker derfor en driftsleder til vår etablering av et eiendomsteknisk miljø i Kristiansund.

Arbeidsoppgaver

Som driftsleder vil du ha hovedansvaret for planlegging og koordinering av drift og vedlikehold på Campus Kristiansund, og for å bidra til å utvide vår portefølje på Nordmøre med flere spennende eiendommer.

Driftslederstillingen inkluderer arbeidsoppgaver som blant annet:

  • Driftsledelse, driftsteknisk støtte og eiendomsdrift
  • Planlegging, budsjettering og koordinering av drift og vedlikehold
  • Utarbeide tilstandsvurdering/ vedlikeholdsplan og gjennomføring av planlagt vedlikehold
  • Inngåelse og administrasjon av serviceavtaler, oppfølging av servicerapporter og påse at feil og mangler blir rettet
  • Dokumentasjon og rapportering, internkontroll
  • Energioppfølging og oppfølging av SD-anlegg
  • Oppfølging og dokumentasjon i FDV-system
  • Avviksinnmelding og -håndtering
  • Reklamasjonsoppfølging
  • Kontakt med oppdragsgivere, leietakere, leverandører og samarbeidspartnere

Ønsket erfaring og kompetanse

For å lykkes med dette ser vi for oss at du har en solid teknisk bakgrunn, hvor du har jobbet med eiendomsforvaltning. Du kjenner godt til miljø- og HMS arbeid og er både praktisk og teoretisk anlagt. Du har gjerne relevant utdanning innen eiendom og/eller tekniske fag, eksempelvis bygg, vvs eller elektro, men dette er ikke et krav dersom du har god erfaring fra tilsvarende rolle.

Som driftsleder er det samtidig viktig at du har lederegenskaper, er kommersielt anlagt, serviceinnstilt, systematisk og grundig, tar ansvar, er opptatt av kvalitet i jobben og trives med å omgås ulike mennesker.

Rollen er nyetablert i regionen og du vil få god støtte og oppfølging fra våre dyktige medarbeidere ved hovedkontoret i Trondheim.

Borg Forvaltning tilbyr

Du vil få en svært variert og spennende arbeidshverdag i et selskap med godt arbeidsmiljø. En viktig egenskap vi ser etter er å bidra til å skape et godt og trygt arbeidsmiljø for våre ansatte i Kristiansund.
Vi har konkurransedyktige betingelser med gode forsikring- og pensjonsavtaler.

Er denne stillingen noe for deg? Da vil vi gjerne høre fra deg. Søk eller ta kontakt med en av våre kontaktpersoner for en uforpliktende og konfidensiell samtale. 

Om oss

Borg Forvaltning AS leverer et komplett tjenestesortiment innen eiendom som omfatter alle faser i en eiendoms livssyklus. Vi har pr i dag over 70 dedikerte ansatte med solid bakgrunn som leverer kvalitet innenfor våre fire forretningsområder; forvaltning, næringsmegling, rådgivning og prosjektledelse.
På vegne av våre oppdragsgivere utfører selskapet drift- og/eller forvaltningsoppgaver på omlag 180 eiendommer med en samlet eiendomsmasse på ca. 1 000 000 m2 hvor våre egne, dyktige driftsteknikere sørger for tilfredse leietakere hver dag.

Borg Forvaltning er en kulturdrevet organisasjon hvor våre kjerneverdier OVERBLIKK-TRYGGHET- ANSVAR er gjennomgripende for alt vi gjør. Vi har en helhetlig oversikt og forståelse for våre oppdrag, vi er tilgjengelige, ærlige og sitter på et bredt kompetansespekter for å treffe våre kunders behov, og vi føler eierskap og tar ansvar for våre oppdrag. Vi tar også ansvar gjennom å bidra til et bærekraftig samfunn ved å ha et bevisst forhold til klima- og miljøpåvirkning ved drift, forvaltning, administrasjon og utvikling av eiendom. Borg Forvaltning er sertifisert etter standardene ISO 14001 og ISO 9001 for ytre miljø og kvalitet.

Arbeidsgiver: Borg Forvaltning AS
Stillingstittel: Driftsleder
Frist: 15.05.24
Ansettelsesform: Fast

Sektor: Privat
Sted: Fosnagata 12, 6509 Kristiansund

Spørsmål om stillingen?

Kontaktperson: Nicolai Brodtkorb
Stillingstittel: Forvaltningssjef

Kontaktperson: Sara Oline Sydengen
Stillingstittel: HR-sjef

Søk på stillingen!

Navn(Påkrevd)
Dra og slipp filer her, eller
Max. file size: 20 MB, Max. files: 8.