Drømmer du om å bygge opp et nytt næringsmeglingsforetak, hvor du får mulighet til å bygge opp ditt eget team og portefølje med et etablert forvaltningsselskap i ryggen? Da bør du lese videre.

Morselskapet Borg Forvaltning er et etablert full-service «eiendomshus» med kompetanse innenfor alle faser av en eiendoms livssyklus. Selskapet har bygd seg opp en stor forvaltningsportefølje som per nå utgjør ca. 1.000.000 m², fordelt på om lag 150 eiendommer.

I tillegg leder vi utbyggingsprosjekter med en samlet verdi på omlag 1,5 milliarder kroner. Næringsmegling har frem til nå blitt håndtert gjennom Borg Forvaltning, og vi har en ambisjon om at næringsmegling skal rendyrkes i et eget selskap. 

Ansvarsområder

Som daglig leder i næringsmeglingsselskapet vil du ha det strategiske, operasjonelle og finansielle ansvaret for selskapet. Du vil få mulighet til å være med på en nysatsning i Borg, og muligheten til å utfordre det etablerte markedet på næringsmegling.

Du vil være ansvarlig for å bygge opp et nytt næringsmeglingsforetak og en portefølje, ved blant annet å benytte deg av mulighetsrommet som ligger i Borg Forvaltnings eksisterende kundeportefølje på omtrent 1 million kvadratmeter med næringseiendom.

Ønsket erfaring og kompetanse

Vi ser etter en leder med erfaring fra næringsmegling og som har et nettverk i utleie og/eller i transaksjonsmarkedet i Oslo og omegn. Det er viktig at du har god forretnings- og rolleforståelse, innehar stor arbeidskapasitet, samt evner å samarbeide godt med ulike interessenter som eiere, styret, ansatte, samarbeidspartnere og oppdragsgivere.

Som person og leder er du trygg og har høy integritet. Du baserer ditt lederskap på tillit og bygger gode relasjoner internt og eksternt. Du er strategisk og forretningsorientert. Kommuniserer tydelig, og har evnen til å omsette strategi til handling. Vi ønsker å få med oss en lagspiller som kan dra nytte av den etablerte porteføljen i Borg Forvaltning, samtidig som du har evne og vilje til å bidra aktivt i markedsarbeidet og det tverrfaglige samarbeidet i ETT Borg.

Vi tilbyr

Hos oss vil du få muligheten til å være med å bygge opp et nytt næringsmeglingsforetak i Oslo, med et stort støtteapparat i ryggen bestående av alle forretningsområdene i Borg Forvaltning.

Du vil få en svært variert og spennende arbeidshverdag med base i våre lokaler sentralt plassert på Lysaker.

Vi har konkurransedyktige betingelser hvor vi blant annet tilbyr en kombinasjon av fastlønn og resultatbasert lønn, samt gode forsikring- og pensjonsavtaler.

Er denne stillingen noe for deg? Da vil vi gjerne høre fra deg. Søk eller ta kontakt med en av våre kontaktpersoner for en uforpliktende og konfidensiell samtale. 

Om oss

Borg Forvaltning AS leverer et komplett tjenestesortiment innen eiendom som omfatter alle faser i en eiendoms livssyklus. Vi har pr i dag 64 dedikerte ansatte med solid bakgrunn som leverer kvalitet innenfor våre fire forretningsområder; forvaltning, næringsmegling, rådgivning og prosjektledelse.

Borg Forvaltning er en kulturdrevet organisasjon hvor våre kjerneverdier OVERBLIKK-TRYGGHET- ANSVAR er gjennomgripende for alt vi gjør. Vi har en helhetlig oversikt og forståelse for våre oppdrag, vi er tilgjengelige, ærlige og sitter på et bredt kompetansespekter for å treffe våre kunders behov, og vi føler eierskap og tar ansvar for våre oppdrag. Vi tar også ansvar gjennom å bidra til et bærekraftig samfunn ved å ha et bevisst forhold til klima- og miljøpåvirkning ved drift, forvaltning, administrasjon og utvikling av eiendom. Borg Forvaltning er sertifisert etter standardene ISO 14001 og ISO 9001 for ytre miljø og kvalitet.

Arbeidsgiver: Borg Forvaltning AS
Stillingstittel:
Daglig leder/ Næringsmegler
Frist: 30.09.23
Ansettelsesform: Fast

Sted: Oslo

Spørsmål om stilling

Kontaktperson: Magnus Siewer Watvedt
Stillingstittel: Eiendomssjef

Kontaktperson: Eirik Jacobsen
Stillingstittel: Daglig leder,
Borg Forvaltning AS

Søk på stillingen!

Navn(Påkrevd)
Dra og slipp filer her, eller
Max. file size: 20 MB, Max. files: 8.