Vi søker vaktmestere i Stjørdal og Trondheim

Vi søker to dyktige kollegaer til å være vaktmestere på byggene vi har til forvaltning. Vi søker en vaktmester på Stjørdal og en i Trondheim.

Som vaktmester i Borg Forvaltning vil du ha ansvar for ettersyn og drift av en definert portefølje av næringseiendommer – hvor du skal ivareta eiendommene og sørge for at leietakerne er fornøyd. Du skal samarbeide tett med våre oppdragsgivere, leietakere, leverandører og samarbeidspartnere.

Du vil få en svært variert og spennende arbeidshverdag med hyggelige kollegaer og et godt arbeidsmiljø. Borg Forvaltning er en kulturdrevet organisasjon hvor våre kjerneverdier OVERBLIKK TRYGGHET ANSVAR er gjennomgripende for alt vi gjør. Vi har en helhetlig oversikt og forståelse for våre oppdrag, vi er tilgjengelige, ærlige og sitter på et bredt kompetansespekter for å treffe våre kunders behov, og vi føler eierskap og tar ansvar for våre oppdrag. Vi tar også ansvar gjennom å bidra til et bærekraftig samfunn ved å ha et bevisst forhold til klima- og miljøpåvirkning ved drift, forvaltning, administrasjon og utvikling av eiendom. Borg Forvaltning er sertifisert etter miljøstandarden ISO 14001.

Se stillingsannonsen