EST

2015


 

OM OSS

Borg Forvaltning ble stiftet i 2015 med hovedkontor i Trondheim og avdeling i Oslo. Vi forvalter per nå ca. 1 000 000 kvm næringseiendom i Trondheim og Oslo, fordelt på 100 eiendommer. Vi er svært stolte av å ha omlag 40 dedikerte ansatte, som har lang bakgrunn fra alle ulike deler av forvaltning, utvikling og drift av næringseiendom. Vi i Borg Forvaltning tilbyr et fullskala tjenestesortiment innen eiendom som omfatter alle faser i en eiendoms livssyklus.


Les merCOVID-19
Kjøp
Borg Forvaltning bistår oppdragsgivere ved kjøp av eiendom og eiendomsselskaper, due-diligence, juridisk bistand, kontraktsforhandlinger og overtakelse av selskap/eiendom.
Utvikling
Borg Forvaltning bistår våre oppdragsgivere med mulighetsstudier, planarbeid, prosjektutvikling, entrepriseavtaler og prosjektledelse. Vi bistår med utleie og finansiering av eiendomsprosjekter.
Forvaltning
Borg Forvaltning bistår med administrasjon av eiendomsselskaper, økonomisk forvaltning, teknisk forvaltning og eiendomsdrift. Borg Forvaltning leverer vaktmestertjenester med eget vaktmesterkorps og har inhouse autorisert regnskapsfører.
Utleie
Borg Forvaltning har meglerbevilgning fra finanstilsynet og bistår oppdragsgiver med utleie av næringslokaler.
Salg
Borg Forvaltning bistår våre oppdragsgivere med salg av eiendom og eiendomsselskaper, juridisk bistand og kontraktsforhandlinger. Borg Forvaltning innehar meglerbevilling fra finanstilsynet og kan bistå oppdragsgiver ved salg og oppgjørsprosess.